Bestelvoorwaarden

Verzendkosten gratis
voor België.

Geniet van 10 % korting
wanneer het totaalbedrag
van uw bestelling 
75,00 € overstijgt !

Zie de RECENTSTE UITGAVEN!

Dagtekst

De overtuiging is een van de sterkste krachten die er bestaan. Men heeft bepaalde leiders met hun overtuiging hele menigten zien meeslepen: zelfs indien de ideeën die zij verdedigden dwaas of misdadig waren, slaagde de kracht van hun overtuiging er uiteindelijk in om zelfs de meest weerbarstige elementen mee te slepen... Want de overtuiging is een echte macht: zij zaait dood en vernieling als zij op het kwaad is gericht, maar zij kan de wereld ook in gunstige zin ...

Meer lezen en gratis abonnement >>>

Welkom op de website
van Prosveta Benelux!

Ontdek de filosofie van Omraam Mikhaël Aïvanhov

                                                                  Het team Prosveta Benelux

  

Nieuwsbrief Prosveta Benelux van 22 november 2019

www.prosveta.be

 Ontdek onze uitgegeven artikels in 2019 ...
mooie geschenken bij de feestdagen !

Wij verzenden uw bestelingen gratis (in België) en bieden u een korting van 10 % voor elke bestelling van meer dan 75 €.

(niet van toepassing op een bestelling van de 3 delen van de Synopsisreeks)

Dagteksten (2020)
13,90€ 
Onze bestseller sinds jaren ...
De "Dagteksten" voor het jaar 2020.
366 inspirerende teksten, één voor elke dag van het jaar!
Ref.: PQ2020NL
22 augustus
"Er bestaat een universele remedie om de gezondheid en het evenwicht van het organisme te herstellen. Deze remedie is de liefde. Het leven en de liefde zijn met elkaar verbonden, en opdat het leven in overvloed zou stromen, moet men een beroep doen op de liefde. Ja, het leven wordt geboren uit de liefde. Waar er liefde heerst, is er leven; waar de liefde vermindert, nadert de dood.
Alle religies onderwijzen ons de liefde tegenover Hem die het leven geeft. Dat Wezen doordringt het hele universum en wij kunnen Hem dus overal vinden; Hij is in de aarde, in de planten, in het water, in de lucht, in het vuur, in ons organisme, in de zon, in de sterren, overal."
Kalender 2020
Ref.: CA2020AN
Volledig geïllustreerde muurkalender: Frans / Engels.
Formaat : 29,7 x 21 cm

Juni
"Try to discover how to help human beings and show them your love. But don’t expect anything in return because in reality you are already rewarded by the inner expansion you feel when you love. That is a great reward, there is no greater one: your heart becomes like a river, a spring of living water."
Calendar 2020: 'Brotherhood, a universal consciousness'
11,00€
Waarheid, de vrucht van wijsheid en liefde
12,75€
Juist verschenen!

Promotieprijs
bij bestelling uiterlijk op 31 december 2019: 11 € i.p.v. 12,75 €

Waarheid, de vrucht van wijsheid en liefde

Ref.: P0234NL
Formaat 140 x 200 mm - 230 bladzijden
Uittreksel:
"Dat er zoveel verschillende en tegenstrijdige waarheden verkondigd worden in de wereld, komt doordat zij de vervorming van het hart en het verstand van de mens weerspiegelen. Wanneer iemand tegen je zegt: “Voor mij is de waarheid dat…” dan is dat “zijn” waarheid die iets zegt over zijn eigen hart en verstand die ontoereikend, misvormd of juist heel ontwikkeld zijn. Indien de waarheid los zou staan van de activiteit van het hart en het verstand, zou iedereen dezelfde waarheid moeten ontdekken. Maar zoals je weet is dat niet het geval. Iedereen ontdekt andere waarheden, behalve zij die de ware liefde en de ware wijsheid bezitten. Zij hebben dezelfde waarheid ontdekt en daarom spreken zij allen in wezen dezelfde taal."


Ter herinnering, reeds enige tijd geleden verschenen:

De volledige reeks van de 3 Synopsis :

- U bent Goden
- Op aarde zoals in de hemel
- Het leven, meesterwerk van de geest
 

Ref.: A0001NL  A0002NL  A0003NL  A0123NL
Genaaid gebonden in harde kaft

Inhoud van elk Synopsis-boekdeel:
I. Het grondig kennen van wie je in wezen bent door zuivering, studie en oefening.
II. Het leren je te verbinden en samen te werken met de natuur, de medemensen en de onzichtbare wereld door het oefenen van harmonie, het beleven van broederschap en het bewust worden van de belangrijkste kosmische wet, die van de affiniteit.
III. De inwijding, doordringen in de mysteriën van het leven en het universum door meditatie, stug volhouden, vriendelijkheid en compassie t.o.v. alle medeschepselen, maar ook door het voelen van dankbaarheid en ontvankelijkheid t.o.v. de onzichtbare wereld.

Bij bestelling van de 3 boekdelen uiterlijk op 31 december 2019: 99,99 € i.p.v.119.85 €

    ‘U bent goden’

 Op aarde zoals in de hemel

Het leven, meester werk van de geest
Elk boekdeel: 39,95€

Promotie voor de volledige Synopsisreeks (3 delen)
119,85€
Via onze website www.prosveta.be, kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen en ook direct betalen (met bankkaart via PayPal of met uw PayPal-rekening of door gewone bankoverschrijving).
Mail: prosveta@skynet.be   Tel.: 0032 (0)2 461 08 53

 

onze laatste uitgaven: